marți, 3 ianuarie 2012

Carte care va schimba Lumea

Poate pare destul de aberant insa vom constata cu uimire cat de mult ne va schimba viata o simpla carte , si nu fac referire la biblie sau alte carti bine cunoscute . Creierul este un organ foarte complex cu extrem de multe functii , in care interactioneaza diverse substante cu rol de a sustine si intretine viata corpului . Medicina si tehnologia moderna ne pune la dispozitie informatia si aparatura extrem de valoroasa pentru a putea studia acest organ si functiile sale insa nu per total ci doar o mica parte din ceea ce poate face acesta .
Din data de 1 ianuarie anul acesta am avut parte de o serie de evenimente mai mult sau mai putin
extraordinare , nu are legatura cu religia , politica sau sfarsitul lumi , insa este remarcabil ce i se poate intampla unui om atunci cand creierul acestuia intra in starea de inconstienta programata , este un proces al creierului aparte de cel pe care noi toti il cunoastem ca fiind "somn" , toate detaliile dupa ce creierul activeaza diferite functii si da frau liber simnturilor si senzorilor precum , auzul , mirosul , atingerea , si tot ce tine de functionarea corpului in stare constienta sunt memorate si pot fii accesate din memorie .
In dimineata de 1 ianuarie pun mana pe o bucata de hartie un creion si ma apuc sa scriu neincetat fiecare detaliu si intamplare de care am avut parte in noapte respectiva nu la propriu ci doar in interiorul creierului meu , nu numai ca acest vis parea foarte real dar puteam interactiona in acesta ca fiind o noua realitate . Este extrem de important sa mentionez ca si in urmatoare zi am avut parte de continuarea acestei realitati virtuale procesata de creierul meu intr-o maniera minutioasa si extrem de detaliata , la fel si in aceasta dimineata pregatit pentru a scrie o carte care pana acum este din punctul meu de vedere un pas catre a schimba modul in care gandim si interactionam cu cei din jurul nostru . Repet nu are legatura cu politica , religie , paranormal sau alte chestii de genu .
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu