luni, 2 ianuarie 2012

2012 O alta Pacaleala

Timpul , avem parte de el de cum privim lumina , este in tot ceea ce facem isi lasa amprenta in orice . Se pare ca din ce in ce mai mult se accentueaza sfarsitul lumi in moduri catastrofice si de neimaginat , insa totul este destul de simplu sfarsitul lumi este in fiecare secunda pentru fiecare persoana care inceteaza sa mai existe . Cu ce este diferit sfarsitul lumi pentru acel muritor fata de sfarsitul lumi prezis de falsi profeti , defapt profetiile sunt instigari la  diverse evenimente dramatice . Omul este muritor afli asta de cum incepi sa intelegi ce se intampla in jurul tau , insa frica de moarte este atat de intensa incat cu ajutorul acestor predictii accentueaza aceasta teama care are un singur rezultat "Profit" asta pentru oameni de afaceri care speculeaza fiecare eveniment din care exista posibilitatea de a sustrage sume frumoase . Mass Media este si va ramana lansatoarea unor astfel de teorii imaginare fara o baza palpabila sau veridica nici cei de la NASA nu pot cu exactitate prezice evenimente de genu  .
Imagini cutremuratoare cu dezastre invadeaza creierul uman facandu-l in mod inconstient sa aiba teama constanta , teama care alimenteaza conturile mass mediei . Avem parte de o trecere de la "Realitate" in starea de continua "Iluzie" . Trezirea este partea cea mai dificila de realizat .
Atragerea atentiei este principalul scop , va exista intodeauna astfel de zvonuri , cele de tip "bangladen" , "anonymus" , toti cei care detin un pc si acces la internet avem obligatia de a privi dincolo de aceste banale predicti ce se urmareste cu adevarat ? Exista baze pe luna care sustin viata ? Ce spuneti de Marte ? Daca NASA intr-o conferinta de presa declara ca Marte poate sustine viata cum ati reactiona ?
Religia pe care cu toti o stim , unele persoane doar latura frumoasa iar celelalte persoane latura mai putin frumoasa , este sau nu o mare minciuna ?
Biblia creatia suprema pentru majoritatea , insa este o simpla carte plina de relatari ale unor persoane , adunate la un loc , binenteles editata corectata si pusa la vanzare sa zic asa deoarece este o afacere imensa , asta nu mai este un mister . Am avut parte de Inchizitie in urma careia milioane de persoane au murit , pentru aceia sfarsitul lumi a fost unul de neimaginat , insa viata continua fie pe aceasta planeta fie pe miliarde , triliarde , n planete pe care universul le detine .
 Universul este un mecanism cu o precizie elvetiana nimic nu este intamplator si fiecare element din acesta are un rol bine stabilit in buna functionare . Oameni , suntem precum firele de nisip in comparatie cu Universul care inca este si va ramane in mare parte un mister pentru noi . Avem dreptul de a explora de a experimenta de a inventa  si nu in ultimul rand de a creea , insa creatiile oamenilor sunt de cele mai multe ori distrugatoare sau nefolositoare mascate binenteles sub tot felul de pretexte .
Acest an va trece precum au trecut cei 2012 ani si va urma 2013 si asa mai departe , la fiecare minut cineva moare iar altul se naste este un ciclu al vietii , te nasti si mori , nu exista reincarnare , spirite , viata de dupa moarte , si alte efecte paranormale , nimic nu este extraterestru pentru totdeauna sau obiect neidentificat pentru ca la un moment data acesta va fi catalogat si aplicata o denumire , in concluzie pentru noi un singur lucru este important "Timpul" , nu il pretuim destul si il lasam sa treaca sperand ca cei mai mari oameni de stiinta sa declare intr-o buna zi ca se poate calatori in timp . Daca nu am mai da atentie acestor aberatii si am incerca sa privim dincolo de conditia pe care sistemul in care traim il impune prin diferite forme de maniulare , am fii mai fericiti si spiritual si financiar .