marți, 3 ianuarie 2012

Ancient AliensNu stim cu exactitate cand si cum universul a luat nastere , avem doar teorii despre asta insa nimic mai mult . Suntem depasiti de acest subiect , subiect care depaseste cu mult conditia umana , avem parte de o serie de intrebari pe tot parcursul vietii insa raspunsurile nu sunt cele pe care le dorim . Care este rolul nostru ? De ce aceasta planeta si nu alta ? Oare suntem centrul universului ? Cine este Creatorul nostru ?

We do not know exactly when and how the universe was born, we only have theories about it but nothing more. We are overwhelmed by this issue, an issue which goes far beyond the human condition, we have a series of questions throughout life but are not the answers we want. What is our role? Why this planet and not another? Are we the center of the universe? Who is our Creator?Biblia cartea in care se afla istoria omenirii de la inceput pana la sfarsitul lumi .
 Cu toti am auzit de ea , insa nu toti vom crede tot ce este scris in aceasta , de ce ? 
Deoarece nu este singura carte sau scriere straveche , iar noi oameni nu vorbim aceeasi limba , nu avem toti un singur lider si nici un singur Dumnezeu . Istoria specifica prin nenumarate scrieri cum aceasta planeta a avut parte de "N" zei , uni mai presus decat ceilalti , fiecare popor are o credinta anume si fiecare popor a avut un creator a acesteia . Biblia reprezinta relatarile persoanelor care au fost martore la evenimentele intamplate in vremea respectiva . Aceasta carte nu a picat din cer , tot ce este scris in Biblie reprezinta omul si gandirea sa pentru vremea cand a fost scrisa .Cum bine stiti omul evolueaza atat tehnologic cat si genetic . Este ca atunci cand la varsta frageda incepem sa catalogam tot ce se afla in jurul nostru , si punem milioane de intrebari , ei bine umanitatea este la aceasta varsta frageda cand incepem sa ne intrebam , sa catalogam , sa inventariem si sa filtram informatia asa cum credem noi de cuvinta , deoarece nu exista un tipar pentru tot ceea ce facem sau gandim , avem dreptul de a explora , cerceta si alte teorii decat cele pe care le cunoastem . Asta ne caracterizeaza , prin asta suntem in plina dezvoltare tehnologica si avem parte de cele mai extraordinare inventii . Chiar daca unele dintre acestea au scopuri de a distruge viata asa cum o cunoastem , noi oameni avem dorinta de a explora necunoscutul cu orice pret si pretul platit de noi este unul destul de mare insa este destul de mic in comparatie cu distrugerile in masa a milioane de oameni in numele acestei Religii . 


Bible book of the history of mankind is from beginning to end of the world.
We've all heard of it but not all will believe everything written in it, why?
Since it is not the only ancient book or writing, and we people do not speak the same language, do not we everyone a singleleader and not a only one God. Specific historical writings bymany as the planet was part of "N" gods, uniting above than the other, each nation has a particular faith and every people has itscreator. Bible stories are people who witnessed the eventshappened in that time. This book does not fell from heaven, everything is written in the Bible is man and his thinking for the time it was written. How do you know man evolves bothtechnologically and genetically. It's like the early age begin tocatalog everything that is around us, and put millions of questions, well humanity is at this young age you start to wonder, to catalog,inventory and to filter information as we new words, because there is no a pattern for everything we do or think, we have the right to explore, research and other theories than we know. Thatwe characterize by this technology are growing and we have themost extraordinary inventions. Even if some of them for to destroylife as we know, we humans have a desire to explore the unknown with any new price and the price paid is quite high but is quite small compared with the mass destruction of millionspeople in the name of this religion. Papa Inocent al IV-lea isi da dreptul de a fii dumnezeu si in 1252 printr-un edict papal da ordin de a tortura oameni din diferite motive . Nimeni nu poate stii cu adevarat cea ce a urmat deoarece totul a fost strict controlat si nimic nu a ramas scris despre atrocitatile comise in numele religiei respective . Este o greseala de neiertat insa potrivit bibliei , dumnezeu iarta orice fel de pacat daca iti dai seama de acesta si il primesti in sufletul tau . In numele religiilor sau comis crime groaznice insa timpul sterge orice pata iar omul are o calitate sau un defect "uita" si mai mult in zilele noastre este neinteresat .

Pope Innocent IV entitled to be their god and in 1252 by a papaledict giving orders to torture people for different reasons. Nobody can really know what followed because it was strictly controlledand nothing left to write about these atrocities in the name of religion. It is an inexcusable mistake, but according to the Bible, God forgive any sin if you realize it and you get in your soul. In the name of religion have committed terrible crimes but the time erase any stain. And man has quality or defect "forget" and more today isuninterested.


Lipsurile bibliei sunt acum scoase la suprafata iar unul dintre scriitorii bibiliei Enoh { potrivit Genezei, capitolul 5, este al 7-lea patriarh. El este fiul lui Iared, care este fiul lui Mahalaleel, fiul lui Cainan, fiul lui Enor, fiul lui Set, fiul lui Adam. Un fiu al lui Enoh este Metusala (Metusalem), tatăl lui Lameh, tatăl lui Noe}este corectat dupa cum au crezut de cuvinta , unde se afla divinitatea in astfel de fapte .
Cartea lui Enoh a fost compusă în secolul al treilea înainte de Hristos. Textul este partial dependentă de cele cinci cărti ale Pentateuhului atribuite lui Moise.
De exemplu, 1 Enoh 1:9 (citată Epistola lui Iuda 1.14-15) este un midras asupra Deuteronom 33:2.
Mai multe concilii de la începuturile bisericii crestine, de exemplu Conciliul de la Laodice, au considerat că este mai bine să elimine din textele sfinte anumite teme sensibile, cum ar fi ierarhiile divine sau demonice, care puteau degenera în interpretări nedorite.
Textul din Noul Testament, Epistola lui Iuda 1.14-15, apare la începutul capitolului 2 din Cartea lui Enoh, carte ce mai este mentionată de multe ori în Zohar, cartea principală a Kabbalei ebraice.
În sec. 8 d.Hr. Cartea lui Enoh nu mai era cunoscută în Europa decât printr-un număr mic de pasaje păstrate în sânul bisericii si prin două fragmente grecesti, destul de lungi, incluse în scrierile lui Georges le Syncelle si Cedrenus.
Acest Enoh pretinde ca a fost luat de Dumnezeu invatat , educat si apoi adus sa explice oamenilor cum sa procedeze pentru a se dezvolta corespunzator insa nu toata scrierea acestuia este inclusa in biblie , nu este corect fata de umanitate sa se ascunda astfel de scrieri .
Atunci cand scoti din context unele fraze se pot transforma foarte usor in cu totul si cu totul altceva . Biblia poate fii interpretata in n variante iar fiecare dintre voi o poate cataloga precum o simpla carte de istorie rastalmacita .
Intr-un final nici biblia nu ne ofera raspunsurile pe care le dorim pentru ca dupa parerea mea este departata cu mult fata de adevar si de ce sa intamplat cu adevarat mai mult decat atat cred ca principala afacere si prima de proportii este aceasta , exista foarta multa coruptie intriga si minciuna in tot cea ce cunoasteti cu privire la religiile prezente sau trecute . Fiecare dintre noi meritam un raspuns insa se pare ca raspunsul este extrem de inselator in special cel care vine din parte religiilor . 
Acum toti ne indreptam cu fata catre stiinta unde raspunsurile sunt exacte deoarece stiinta are la baza chimia , fizica , matematica cu ramurile acestora .
Daca pentru noi 2+2=4 pentru religie are acelasi rezultat insa daca numerele au dat nastere tehnologiei actuale pentru religie tehnologie =mamona , satana , e.t.c 
Stiinta nu imbratiseaza religia de nici un fel , insa religia in nenumarate randuri au acceptat produsele stiintei si sau folosit de acestea care initial erau create de mamona in conceptia lor .
Stiinta a oferit si continua sa ofere omenirii puterea de a explora dincolo de plafonul impus de religie insa nu toata omenirea accepta aceasta putere din frica impusa de religii nu din dragoste pentru un creator ci din obligatia de a plati divinitatea pentru a primi iertarea pacatelor , lista pacatelor pentru acesti creatori de religii sunt imense si fara sfarsit . 
Atunci cand vom accepta si vom intelege ca nu suntem singuri in acest univers imens pentru noi , si posibilitatea existentei unor fiinte net superioare atat genetic cat si tehnologic care au vizitat aceasta planeta poate acum milioane de ani sau acum 8000 de ani . Relatarile acestor oameni care au scris sau au desenat miraculoasele fiinte crezute pana mai acum 100 de ani divine , posibilitatea ca adevarul sa iasa la lumina este imensa . Atunci cand "Vaticanul" va da socoteala in fata locuitorilor acestei planete si va recunoaste ascunderea unor scrieri importante si vor publica aceste pergamente si dispozitive pe care uni dintre voi inca le cred de domeniul "sf" doar asa vom intelege cu toti ca am trait in minciuna si mizerie datorita acestor grupari numite religii .
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu